Geluk voor kinderen

Wat een SUPER TOF initiatief! Wat je kinderen hiermee geeft is gewoon van ongekende waarde. Wat een kado! Een prachtige bijdrage aan het mooier maken van de wereld. Hier word ik nou echt helemaal enthousiast van (en ook krijg ik een warm hart!)

L. van Lingen

Ik vroeg me af hoe ik de hele wereld gelukkig kon maken. Uiteindelijk ontdekte ik dat de beste manier om dit te doen is om me te richten op het onderwijs. Als kinderen in de basis leren hoe ze gelukkig kunnen worden dan zal de wereld er heel anders uitzien. Daarom heb ik een geluksles ontwikkeld zodat leerkrachten, coaches en trainers zelf geluk kunnen onderwijzen!

Anthony van Leeuwen

Dit zijn de allerbeste en belangrijkste lessen die er zijn!

Tryntsje Rekkers

Wauw ik vind dit echt geweldig! Hoeveel mooier zou de wereld zijn als alle kinderen hiermee mogen opgroeien !

Martine Coene

Super initiatief! Hoop dat alle leerkrachten inzien dat dit de belangrijkste les zou moeten zijn op school!!! Heeeeeel belangrijk!!!!

Een workshop voor iedereen die opzoek is naar meer geluk!

Zou je vandaag nog aan de slag willen gaan met het gelukkig maken van anderen? Dan kun je hier het ebook over geluk voor kinderen downloaden!

 
50%

Je bent er bijna!

Je hoeft alleen nog maar je gegevens in te vullen.

50%

Je bent er bijna!

Je hoeft alleen nog maar je gegevens in te vullen.