Wil je een inspirerende avond beleven

waar je leert wat je kunt doen voor meer energie, voldoening en geluk?

Masterclass Geluk op 6 Mei om 20:00

Tijdens de masterclass leer je..

Hoe je meer voldoening in je leven kunt ervaren.

De simpelste manier om positieve gewoontes aan te leren.

De beste, wetenschappelijk bewezen tips en trick voor meer geluk en energie.

Hoe je de rest van je leven gelukkiger kunt zijn!

Om je minder zorgen te maken en minder kunt piekeren!

Hoe je meer energie uit je dag haalt zodat je meer dingen gedaan krijgt waar je blij van wordt!

Ervaringen

Nora de Vos

Hoe je geluk in je leven kunt implementeren.

De geluksworkshop bij Merijn was super waardevol! Verdiepend in hoe je naar geluk kan kijken en hoe je dat in je eigen leven kunt implementeren. Tegelijk is het een super lichte, sprankelde workshop vol humor en creativiteit. Dat maakt het zo krachtig!

Ilse Schrauwers

Ik ben de juiste richting ingeslagen.

Wat fijn dat de geluksworkshop van Merijn bestaat! Op een prettig enthousiaste wijze werd de cursus gevuld met allerlei mooie oefeningen. Deze workshop heeft mij in ieder geval geholpen met het inzicht dat ik toch echt de juiste richting in ben geslagen, en lekker mijn gang moet blijven gaan.

Arco van Noppen

De ingrediënten van geluk

Op een puur natuurlijke manier heb ik ervaren wat de ingrediënten van geluk zijn en wat je kan doen om het werk en leven van jezelf en anderen plezieriger te maken. Merijn geeft en is energie en positiviteit!

Masterclass geluk

Eenmalige Pilotprijs

€ 25,-

€ 17,50-

Hoe mijn leven in kleine stapjes positief veranderde..

Een paar jaar geleden had ik weinig energie.
Ik deed gewoon de dingen die van me verwacht werden.
Na een lange dag werken of studeren kwam ik thuis en plofte ik moe neer op de bank.
Maar alles veranderde toen ik ontdekte dat geluk gewoon iets is dat je kunt leren.
Dit vond ik een geweldig inzicht, dus ben ik alles gaan toepassen wat ik tegenkwam. 
Ik kreeg veel meer energie, voelde me meer gefocust, behaalde makkelijker mijn doelen en ik haal sindsdien veel meer voldoening uit mijn dagen.Deze masterclass is het resultaat van de belangrijkste lessen die ik de afgelopen jaren heb geleerd!

Over Merijn

Merijn Ruis (1992) is een vrolijke jongeman die het als zijn missie ziet om zoveel mogelijk mensen blij te maken. De laatste jaren heeft hij de wetenschap achter geluk bestudeerd. Ondertussen heeft hij met zijn video’s al meer dan 11 miljoen mensen bereikt. Hij geeft tientallen zakelijke workshops per jaar en zijn lesprogramma over geluk is meer dan 20 000 keer gedownload en wordt wereldwijd gebruikt.

Ard Wesel

Inzichten, leuke opdrachten en nieuwe mensen.

Een hele mooie en waardevolle cursus, vol met inzichten, leuke en leerzame opdrachten, nieuwe mensen leren kennen en alles in een zeer ontspannen setting.

Maartje Rop

Ga vooral door!!!!

Ik ben super blij. Ik vind de vorm, geniaal en ik geniet van de verhalen, ik wil hier graag een bijdrage aan leveren, geef maar aan als ik iets kan doen. Ga vooral door!!!!!!!!!

Nora de Vos

Een inspiratie voor
iedereen.

Positieve energie. Dat is wat Merijn Ruis aan alle kanten uitstraalt. Een energie die aanstekelijk werkt. Zijn filmpjes en workshops zijn een inspiratie voor iedereen. Leef je leven! Je leeft immers maar één keer. Als iedereen maar een beetje Merijn in zich zou hebben zou de wereld er al heel anders uit zien 🙂

Meld je aan voor de masterclass!