motivatie-en-inspiratie-bronnie-ware-1170x500

Motivatie en inspiratie om te doen wat je wilt doen – Iedereen gaat dood

Motivatie en inspiratie om iedere dag te doen wat je wilt doen!

Ik heb een timer op mijn computer ingesteld en deze timer meet hoelang een gemiddeld persoon van mijn leeftijd en afkomst ongeveer te leven heeft. Dus iedere dag als ik naar mijn computer kijk zie ik de tijd wegtikken. Dit vinden veel mengen een eng idee maar ik vind het een superfijne motivatie. Het helpt me realiseren dat ik maar even te leven heb.

De Australische zuster Bronnie Ware heeft een onderzoek gedaan naar de grootste spijtbetuigingen van mensen. De nummer 1 spijt was dat mensen liever een leven hadden geleid trouw aan henzelf, niet aan de verwachtingen van anderen.

Hoe vaak kiezen we er niet voor om te leven naar de standaard van iemand anders, gewoon omdat we denken dat dit verstandiger is. Kortom de dood is voor mij een motivatie om iedere dag te leven op een manier waarop ik trouw ben aan mezelf, om te zeggen wat ik voel en mijn dromen na te jagen. Hopelijk kan deze tekst je daar ook toe bewegen.

Een hele fijne dag!

Over de schrijver

Merijn Ruis


Anderen bekeken ook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sharing would be great!

Sharing would be great!

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on pinterest
Delen