inspiratie-1170x500-1

De kracht van persoonlijke aandacht

De kracht van persoonlijke aandacht

Ik ben nu een paar weken op de app TikTok aan het experimenteren met video’s voor een jongere doelgroep. Er was een jongen die onder vrijwel iedere video die ik deelde onaardige berichten plaatste. Op een gegeven moment zei hij zelfs dat hij me wilde vermoorden.

Ik geloof dat het altijd goed is om vriendelijk en positief te blijven. Zo iemand meent zoiets natuurlijk niet. Uiteindelijk heb ik deze jongen gewoon verteld dat ik hem veel toffer zou vinden als hij aardig zou zijn.

Het resultaat: Hij is ondertussen een van mijn grootste fans geworden. Onder alles wat ik post krijg ik nu bemoedigende en positieve woorden.

Hoe ga je om met haters?

Als er een ding is waar ik echt van overtuigd ben dan is het dat iedereen behoefte heeft aan vriendelijkheid en aandacht. Volgens mij illustreren onderstaande berichten dat heel duidelijk.

Een hele fijne dag vandaag!

MerijnRuis

MerijnRuis


Anderen bekeken ook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sharing would be great!

Sharing would be great!

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on pinterest
Delen