WIL JE PRAKTISCHE WETENSCHAPPELIJKE TIPS LEREN OM VOOR DE REST VAN JE LEVEN GELUKKIGER TE ZIJN?

Wil je de praktische, wetenschappelijke tips leren om voor de rest van je leven gelukkiger te zijn?

DOE DAN MEE MET DEZE SPRANKELENDE EN VROLIJKE ONLINE CURSUS OVER GELUK

ONTDEK DE LIFEHACKS VOOR EEN GELUKKIG LEVEN!

Tijdens de cursus leer je..

De beste wetenschappelijk bewezen tips en tricks om voor de rest van je leven gelukkiger te zijn!

Om je minder zorgen te maken en minder te piekeren!

Hoe je meer energie uit je dag haalt zodat je meer dingen kunt doen waar je blij van wordt.

Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt.

De simpelste en effectiefste manier om gewoontes aan te leren waar je trots op bent.

Hoe je veel meer voldoening in je leven kunt ervaren.

Klaar om te starten?

Ervaringen

Nora de Vos

Hoe je geluk in je leven kunt implementeren.

De geluksworkshop bij Merijn was super waardevol! Verdiepend in hoe je naar geluk kan kijken en hoe je dat in je eigen leven kunt implementeren. Tegelijk is het een super lichte, sprankelde workshop vol humor en creativiteit. Dat maakt het zo krachtig!

Ilse Schrauwers

De juiste richting ingeslagen.

Wat fijn dat de geluksworkshop van Merijn bestaat! Op een prettig enthousiaste wijze werd de cursus gevuld met allerlei mooie oefeningen. Deze workshop heeft mij in ieder geval geholpen met het inzicht dat ik toch echt de juiste richting in ben geslagen, en lekker mijn gang moet blijven gaan.

Nora de Vos

Een inspiratie voor
iedereen.

Positieve energie. Dat is wat Merijn Ruis aan alle kanten uitstraalt. Een energie die aanstekelijk werkt. Zijn filmpjes en workshops zijn een inspiratie voor iedereen. Leef je leven! Je leeft immers maar één keer. Als iedereen maar een beetje Merijn in zich zou hebben zou de wereld er al heel anders uit zien 🙂

Basiscursus geluk!

€ 175,

€ 97,-

Deze cursus kan je helpen als jij je hierin herkent..

Ard Wesel

Inzichten, leuke opdrachten en nieuwe mensen.

Een hele mooie en waardevolle cursus, vol met inzichten, leuke en leerzame opdrachten, nieuwe mensen leren kennen en alles in een zeer ontspannen setting.

Maartje Rop

Ga vooral door!!!!

Ik ben super blij. Ik vind de vorm, geniaal en ik geniet van de verhalen, ik wil hier graag een bijdrage aan leveren, geef maar aan als ik iets kan doen. Ga vooral door!!!!!!!!!

Arco van Noppen

De ingrediënten van geluk

Op een puur natuurlijke manier heb ik ervaren wat de ingrediënten van geluk zijn en wat je kan doen om het werk en leven van jezelf en anderen plezieriger te maken. Merijn geeft en is energie en positiviteit!

Hoe mijn leven in simpele stapjes veranderde..

Een paar jaar geleden had ik weinig energie.
Ik deed gewoon de dingen die van me verwacht werden. Ik was niet persé heel ongelukkig. Maar gelukkig zou ik mezelf ook zeker niet noemen!
Na een lange dag werken of studeren kwam ik thuis en plofte ik moe neer op de bank. Ik wist niet wat ik wilde  voelde me regelmatig eenzaam.

Sinds ik de inzichten uit de wetenschap van geluk ben gaan toepassen is dit allemaal veranderd. Ik kreeg veel meer energie, voelde me meer gefocust, behaalde makkelijker mijn doelen en ik haal sindsdien veel meer voldoening uit mijn dagen.

Kortom: Ik voel me gelukkiger dan ooit en wil ik dit graag met je delen. Ik kan me simpelweg niets beters bedenken om te doen in mijn leven. 

De laatste jaren heb ik ik me er dus vol voor in gezet om geluk te verspreiden. Ondertussen is mijn ebook over geluk meer dan 20 000 keer gedownload, zijn de video’s die ik over dit thema gemaakt heb meer dan 12 miljoen keer bekeken, geef ik tientallen zakelijke lezingen per jaar en coach ik mensen naar een gelukkiger leven.

Deze cursus is het resultaat van de belangrijkste lessen die ik de afgelopen jaren heb geleerd. De cursus is zowel voor mensen die zich al best gelukkig voelen als mensen waar nog veel ruimte is voor verbetering! 

Ik zie het als mijn doel om wetenschappelijke inzichten zo simpel mogelijk te maken zodat je na de cursus praktische handvatten hebt om voor de rest van je leven gelukkiger te zijn. 

100% Tevredenheidsgarantie!

Ik wil je zo blij mogelijk maken en je zo goed mogelijk helpen. Dus mocht je na het doen van alle oefeningen het gevoel hebben dat jij er niet gelukkig van bent geworden dan krijg je gewoon je geld terug!